Нови масови гробове бяха открити в Мариупол, благодарение на актуализирани изображения

...
Нови масови гробове бяха открити в Мариупол, благодарение на актуализирани изображения
Коментари Харесай

Откриха нови масови гробове в Мариупол

Нови всеобщи гробове бяха открити в Мариупол, с помощта на обновени изображения на Гугъл Maps. Това заяви съветникът на кмета на града Петр Андрюшченко.

" Разработихме в детайли карта на всички гробища и открихме нови браншове с всеобщи гробове на Новотроицкото гробище ", сподели той.

Според него секторите са образно по-големи от всеобщите гробове във Виноградное и Мангуш. Андрюшченко добави, че гробището Новотроицкое е било затворено до към средата на юли предходната година и е било под контрола на окупаторите.

" Кой е заровен и в какъв интервал към този момент не е известно. Ще се опитаме да разберем, доколкото е допустимо ".

Мариупол е съвсем изцяло опустошен от окупаторите. Според местни жители популацията на града е намаляло на половина. Работа има единствено в строителството, комуналните услуги и търговията. Окупаторите са понижили доста раздаването на филантропична помощ.

В допълнение към тежката икономическа обстановка Мариупол е изправен и пред екологична злополука - не е известно дали руснаците наблюдават положението на териториите, избрани за предпазване на рискови боклуци.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР